Hållbar personalomsorg, nyckeln till framgång.
Är ni redo?

Jag är övertygad om att ni har fantastiska styrkor och värderingar inom ert företag. Dessa skulle vara intressant att få del av och jag hoppas att få träffas och höra er berätta.

Vi vet alla att omställningen från 2019 och dess konsekvenser är en stor utmaning för många företag. Oavsett om det är den eller annan utmaning, så undrar jag hur era ledare och övrig personal påverkas och om ni ut med vägen hinner med att fånga upp dess mående så som ni önskar?

Hållbarhet är ett värdeord som är högst aktuellt, hänger det med även i området personal?

Hållbar personalomsorg:

  • Är det det som är nyckeln till att behålla kompetent och trygg personal?
  • Är det mer lyckosamt på er arbetsplats om era ledare har en trygg relation till sig själva?
  • Är det det som är koden till att medarbetarna trivs och med det levererar mer och bättre?
  • Är det nu som behovet finns för att stärka upp den delen i företaget? Har ni koll på hur mycket personalens sjukskrivningar kostar ert företag, ekonomiskt och annan påverkan?
  • Är hållbar personalomsorg en del av innebörden i att erbjuda era ledare verktyg till ökad självtrygghet?

Det är värt att inventera i hur personalen och era ledare mår, hur deras relation till sig själva och till varandra är. Detta är generellt, extra påtagligt nu när samhället håller på att nyanpassas (känner inte att det blir till återanpassas). Vi alla vet att människor som känner oro eller annat har behov av att prata (kan fastna i att älta). Det är inte ovanligt att det blir på bekostnad av arbetets kvalitet och effektivitet.

Utöver ”det vanliga” så är vi nu i en period där ledare och medarbetare samtidigt står i förändring. I sig själva, på arbetsplatsen, i samhället och även i hemmet. Hur går det att behålla personalens välmående, hälsa, glädje och med det få en positiv effektivitet med kvalitet i harmoni?

Har era ledare tappat lite av självkänslan i och med distansen till personalen, eller av annan orsak?

Jag kan bistå med att coacha ledare och övrig personal till mer lätthet och trygghet vilket bidrar till ökad fokusgrad på arbetet. Effekten påverkar så att glädje och gruppdynamik blir stärkt och mer positiv. Jag har utbildning och erfarenhet inom ledarskap. Det ihop med min personlighet, samlade livserfarenheter, verktyg och coachkompetens bidrar till viktiga delar för att hjälpa er dit ni önskar.

Låt oss träffas, om jag därefter känns rätt för er så påbörjar vi det som tar er till något som är bättre, lättare och starkare.

Kontakta mig

Hör gärna av dig om du har några frågor eller är nyfiken på vem jag är och vad jag skulle kunna bidra med till just er verksamhet. 

Om ditt företag/din förening önskar stöd till fler medarbetare/ledare/grupp så pratar vi om era behov och önskemål, ramar in det hela och därefter lämnas offert.

Allt sker med full sekretess.

Registrerad enskild firma, innehar f-skattsedel.

Använd gärna formuläret

Vilka effekter kan uppnås inom företaget om kärnan i ledarskapet består av ”min relation till mig själv är trygg och kärleksfull?”